Хайди Клум си записва всеки секс в тефтер

Секс тефтер поддържа 44-годишната германска красавица Хайди Клум. В него тя си записвала колко пъти на ден е правила любов, като идеалната бройка е пет пъти.

Цифрата беше посочена от самата нея в интервю пред сайта ok-magazin.de.

„Хайди вярва в това, че здравето й и добрата й фигура зависи от това колко често прави секс. За нея е без значение дали това се случва в колата или в тоалетната. Ако някой не задоволява нуждите й, тя ще го напусне и ще намери някой друг“, споделя близък до бившата любима на италианския плейбой и бивш бос от Формула 1 Флавио Бриаторе, който с напредването на възрастта явно вече не е отговорял на критериите й.

В момента красавицата е с Том Колиц, китарист и пианист на групата Токио Хотел. Той е по-млад от нея с 16 години и явно се справя със задълженията си.

Двамата сега са на море в Мексико. Папараците са успели да издебнат Хайди Клум и да я снимат топлес, а в момента се опитват да изтъргуват снимките. Слуховете за тяхната любовна афера се появиха миналия месец, когато бяха видени заедно в Пасадена.

28-годишният Том има неуспешен брак с Риа Зомерфелд, който продължи едва една година. Хайди Клум пък имаше брак с певеца Сийл, от когото роди четири деца, а сега се радва на втора младост, като стриктно изпълнява рецептата си с младия приятел.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.