Цветана Пиронкова

Цветана Пиронкова попадна в секси класация

Бившата първа ракета на България в тениса Цветана Пиронкова напомни за себе си след месеци отсъствие на корта.

Пловдивчанката публикува в социалните мрежи своя секси снимка, която веднага беше оценена подобаващо от световните медии. На кадъра Цвети дискретно демонстрира спомен за отличната си форма, а снимката й попадна в класация на Евроспорт за най-секси кадри на спортистки през отминалата седмица.

Наскоро излезе филм за Цветана Пиронкова, озаглавен „Цвети – пътят към една мечта” на реж. Боряна Петрова и продуцента Теофана Михова, чиято ексклузивна прожекция се състоя на 20.01.2018 (събота) от 19 ч. в кино G8.

В продължение на 3 години екипът следва Цветана Пиронкова както на корта – на състезания и тренировки, така и в личния й свят, в дома й в родния Пловдив, където тя е сред семейството и приятелите си.

Пред камерата тенисистката разказва и за любовната си история със съпруга си Михаил Мирчев, за когото се омъжи на през лятото на миналата година. В момента двамата са в очакване на първото им дете.

В подборката попадат имена като лекоатлетката Дария Клишина, състезателката по сърф Лаура Еневер, атлетката Марина Бех, волейболистката Жаклин Карвальо, тенисистката Доминика Цибулкова и други.

 

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.