Adidas SPEZIAL Колекция есен/зима 2017

adidas SPEZIAL
- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

От създаването си, колекцията adidas SPEZIAL е водена от желанието да пресъздаде култовите силуети на adidas с изчистена, съвременна перспектива. Повлияна от важни моменти в историята на марката, гамата SPEZIAL преоткрива класически adidas силуети от незабравими до по-малко познати, използвайки висококачествени материали, съвременни кройки и прогресивен подход. Така е създадена адаптивна колекция, определена от индивидуалния стил на този, който я носи.

За есен/зима 2017, SPEZIAL продължава да черпи вдъхновение от спортното наследството на adidas, представяйки гама от интерпретации на всекидневни облекла, редом до разширен набор от класически силуети обувки на марката с 3-те ленти. Спортни горнища, бомбър якета и леки трикотажни артикули са комбинирани с преработени силуети на обувки от архива на марката, за да създаде автентичен всекидневен стил за 2017.

При облеклото, исторически модели с 3-те ленти са творчески преработени от SPEZIAL чрез нови материи и съвременни брандинг детайли. Якето Abenstein преоткрива класическия бомбър силует, взет от архива на adidas, добавяйки двулицева конструкция, допълнително слепване на тегелите и изолация PrimaLoft®. Аноракът Ardwick транслира силуета на винтидж работно облекло в задължителен елемент на модерния гардероб, отличавайки се с готов за всякакви атмосферни условия полиестер ClimaStorm, джобове с подплата от полар и детайли под формата на 3-те ленти върху капаците на джобовете. Аноракът Ardwick има същата цветова палитра – в зелено и тъмносиво – като на култовите обувки adidas Ardwick SPZL от първата колекция Spezial.

Другите предложения включват елека Kopelman, олекотен пухен елек, проектиран да се носи под всяко яке, осъвремененият вариант на Beckenbauer, нов модел на спортния екип Lapskaus и набор от графични тениски, вдъхновени от архивния каталог на adidas.

adidas SPEZIAL

Обувките изнасят на преден план увлечението на SPEZIAL по архивни класически модели, празнувайки разновидности на 3-те ленти с 10 уникални нови предложения. Познатият модел Super Tobacco се появява с нова SPZL интерпретация – Т-образен елемент на бомбето и предна част на обувката, заета от силуета Bermuda, докато архивните модели Intack и Spiritus се завръщат с нови SPZL подобрения, реконструирани чрез първокачествени материали и предложения в ярки цветови комбинации.

Следвайки силуета на Wensley SPZL от колекция пролет/лято 2017, този сезон отбелязва премиерата на модела GT Wensley SPZL, отличаващ се с своята уникална конструкция с велурени панели в предната и средна част на обувката, както и изрязани найлонови панели, вдъхновени от модела Samba, предлагащи вечен ежедневен стил. По същия начин, Lacombe SPZL се завръща със силна цветова актуализация, запазвайки конструкцията си от първокачествена кожа и детайли от златно фолио, докато предпочитаната ежедневна обувка McCarten SPZL има нова версия с перфорации тип „дерби“ и предна черна част за изискана и небрежна елегантност.Обръщайки внимание на по-атлетичната страна на ежедневното облекло, колекция SPEZIAL за есен/зима 2017 предлага модерни интерпретации на два архивни силуета за бягане. Отдавайки почит на разнообразната гама TRX от 70-те години на миналия век, TRX SPZL е типичната ретро обувка за бягане, отличавайки се с велурена конструкция с найлонови елементи, искрящо бяла предна част и черна подметка, докато Winterhill SPZL прави препратка към архивните туристически модели на adidas, за да създаде зимен силует за бягане, допълнен от D-образни дупки за връзките и клинообразен език, осигуряващ защита от дъжд, и гумено покритие.

Каталогът на колекция SPEZIAL за есен/зима 2017 представя Goldie. Той е носител на Ордена на Британската империя и е един от ранните култови образи на уличното облекло, още от появата си на музикална и графити сцена преди 30 години. Посветил е живота си на създаването на изключителни музикални и арт произведения, в разнообразие от форми от графити до йога. За есен/зима 2017, Goldie е сниман от един от най-вдъхновяващите, творчески визионери и основател на SHOWStudio – Nick Knight, носител на отличието Рицар на Британската империя.

Колекцията adidas SPEZIAL за есен/зима 2017 ще бъде налична онлайн и в избрани магазини от 22 септември.

Shadow
Slider

Вижте още статии

- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ -

1 Kоментар

  1. Уникален и ясно разпознаваем стил! Както винаги марката няма да ни разочарова…изглежда, че имаме нови уникални предложения. Вълнуващи, магнетични и елегантни!!! Многофункционалност и комфорт. Адидас означава безброй нови преживявания, чакащи да бъдат споделени!!!

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*