Бум на сватби в семейството на Дейвид Бекъм

Истински сватбен бум се задава в семейството на 45-годишния бивш английски футболист Дейвид Бекъм и 44-годишната му съпруга Виктория.

В рамките на само една седмица стана ясно, че най-големият им син Бруклин, който е на 21 години, и половин век по-възрастният негов дядо и баща на Бекъм – Тед, планират да се венчаят.

За 71-годишният Тед Бекъм това ще е втори брак, след като се разведе преди 18 години с първата си съпруга и майка на звездния му син след 32 години брак.

Неговата избраница се казва Хилъри Мередит, която е известна юристка на Острова. Двамата са се запознали през миналата година по време на благотворително събитие в полза на ветерани от войните.

„Въпреки, че има доста по-важни неща в света днес, решихме да ви съобщим, че вече сме щастливо сгодени“, се казва в официално съобщение на Тед и Хилари, които в момента са се самоизолирали в дома на дамата в Чешир.

21-годишният потомък на Дейвид и Виктория Бруклин пък е в страстен романс с 25-годишната звезда от кинохита “Трансформърс: Ера на изтребление“ Никола от ноември миналата година.
Смята се обаче, че двойката вече живее заедно, след като амбициозният фотограф Бруклин прелетя Атлантическия океан, за да пристигне при своята любима миналия месец. И в настоящата пандемия от коронавирус, предизвикваща хаос в целия свят, Бруклин и Никола се самоизолират в огромния й апартамент в Ню Йорк, което ги е сближило още повече.

Бруклин изглежда е полудял по Никола – дъщеря на американския милиардер Нелсън Пелц. Смята се, че майката на Бруклин, Вики, е дала благословията на сина си да се врече, а и намира партията за напълно подходяща.

Връзката на Бруклин и Никола стана публична през ноември. До декември Бруклин вече беше запознат със семейството на Никола.

Сега остава да видим дали дядо и внук ще изберат еднаква дата за сватбите си.