Deichmann колекции

ВИЖ ПРОМОЦИИТЕ на Deichmann

Deichmann е било и до днес остава семейно предприятие. Това ще остане така и за в бъдеще. Семейство Deichmann следва християнските ценности за човечност и се стреми да ги въведе и в трудовото ежедневие – знаейки добре, че реалността винаги ще изостава от желаното идеално състояние.

Лайтмотивът на дружеството се описва от мотото ” Дружеството трябва да служи на човека”. За семейството в основата на дружеството, както и за всички негови служители с управленски функции, е от основно значение този мотив да е водещ както в цялостните им действия, така и в ежедневните им решения – и като такъв той се превръща в лично прието задължение и отговорност.

Вярваме, че пазарите съществуват заради хората, а не обратното. Постигането на печалби и растеж за нас не са самоцел, а следва да помогнат да поддържаме предприятието в добро състояние и да осигурим работни места. Това е възможно само чрез абсолютно ориентиране към нуждите на клиента, с квалифицирани и мотивирани служители. При работата с нашите доставчици ние обръщаме особено внимание на честността и партньорството, но също така и настояваме за подобрение на условията на труда там, където това се налага. И по същия начин, по който ние работим за дружеството, се чувстваме ангажирани и спрямо обществото: искаме да помагаме на хората, които се нуждаят от помощ – както у дома, така и в чужбина.

ВИЖ ПРОМОЦИИТЕ на Deichmann

Клиентите

Ние искаме да предлагаме модерни актуални и качествени обувки на изключително добра цена за всеки. За нас това е не само фирмен, но и социален ангажимент. Служителите на Deichmann мислят и действат във всички фирмени сфери и на всички нива изцяло в услуга на клиента. При всички наши действия съблюдаваме благото на клиента и се стремим да спечелим неговото доверие. Организационните структури, работните процеси и практическата съвместна работа в компанията трябва да са подчинени на постигането на тези цели.

Хората в нужда

Deichmann използва част от печалбата на компанията за предоставяне на допълнителни социални услуги на служителите си. По същия начин семейство Deichmann се чувства отговорно като истински християни да помага на хората в нужда в и извън страната. Докато компанията се развива добре и има възможност, тя ще продължава да помага на другите.

 

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.