Джейсън Момоа, къде са ти плочките?

Джейсън Момоа, социални мрежи, мускули, плочки

Холивудската звезда Джейсън Момоа стана обект на хапливи коментари в социалните мрежи след публикация на негови папарашки снимки.

На кадрите актьорът, направил име като екшън герой, е без изваяните си коремни мускули. Потребителите веднага започнаха да се подиграват на външността му, която има малко общо с познатата от роли като Хал Дрого в “Игра на тронове” и “Аквамен”.

“Това не е Момоа, само прилича на него”, “Вече не прилича на себе си”, “Забравили са да му нарисуват плочки с фотошоп” – това са част от коментарите по адрес на актьора, избиран за Най-секси мъж на годината.

Снимките на Момоа започнаха са се споделят с хаштаг #dadbod или тяло на татенце. Терминът е добил популярност от статията на Маккензи Пиърсън “Защо момичетата обичат dadbod“, като авторът има предвид мъже, които тренират здраво в залата, но и умеят да разпуснат с пица на дивана.

Треньорът на актьора Серджи Томпсън взе отношение в дискусиите, като каза, че Момоа все пак е човек, а не “Аквамен”.

Други специалисти посочват, че Момоа е от щастливците с малко мазнини и за кратко време ще си върне релефа, тъй като внушителните му мускули са си на мястото.

Може да харесате още...