Дженифър Лопес не бърза за втори брак

Латинодивата Дженифър Лопес не изпитва в момента потребност да се омъжи за партньора си Алекс Родригес, съобщава „Контакт мюзик“.

49-годишната певица и актриса вярва, че с бившата бейзболна звезда изживяват най-хубавите си години заедно и няма нужда от промени в живота си засега.

Бившият спортист има две дъщери – 14-годишната Наташа и 10-годишната Ела от предишен брак. Джей Ло има близнаци – 10-годишните Макс и Ема, от бившия си съпруг Марк Антъни.

“Доволни сме и сме благодарни за това, което имаме и нямаме нужда от повече в този момента. Трябва да оставим нещата да се развиват на собствен ход”, категорична е звездата.

На 14 февруари Лопес стана за смях в социалните мрежи, след като качи снимка с Родригес от леглото. Идеята на публикацията беше да покаже двойка в романтично настроение.

Снимката веднага предизвика фурор, като за по-малко от 12 часа събра над 1 млн. харесвания.

Обаче се намериха наблюдателни, които обърнаха внимание не толкова на двамата, колкото на един аспект – тежкия грим на сексапилната певица, като нагласеността на ситуацията веднага лъсна и ироничните коментари не закъсняха.

Може да харесате още...