Givenchy Live Irresistible: любими аромати 2017

КУПИ СЕГА

Givenchy Live Irresistible Eau de Toilette


Продуктите на Givenchy са създадени с идеята да подобряват настроението, а мотото на компанията е „Веднъж се живее“. Аромата е описан като флиртуващ флорално – плодов аромат, който пробужда сетивата и прави всеки един момент щастлив. Гарантирано ще подобрява настроението ви всеки път, когато го използвате. Нотките на ананас и роза наистина ще ви събудят за живот. Ароматът е леко сладък, секси и вълнуващ…модерен, стимулиращ и изпълнен с живот. Чудесен избор за пролетен парфюм с хипнотично действие против лошо настроение.

Подходящ е и за лятото, но по-скоро в късните следобедни часове, тъй като нотките на роза, шоколад, плодове, пачули и амбър биха могли да се засилят значително от слънчевите лъчи.

Опаковката е уникална. Прасковено розово крещи „пролетта е тук“. Колажа от рози и снимката на Айфеловата кула ще ви накарат да мечтаете за пътешествие в Париж.

Какъв е аромата Givenchy Live Irresistible?

Оригиналният Givenchy Live Irrésistible е аромат с контраст, където свеж ананас е обгърнат с опияняваща роза и амбър. Веднага след напръскването се разнася миризмата на нежна сладка торта. Миризмата напомня за свободата на духа и насладата от живота. Този сладък коктейл подканва за флирт и за живот. Името му напълно подхожда на съдържанието на продукта.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.