Huawei P Smart Z – вече се прeдлага в магазинната мрежа

Блестящ под светлината

HUAWEI P smart Z разполага с уникална разделителна линия, която допринася за един наистина отличителен дизайн. Специалната копринена текстура на гладкия гръб блести под светлината и можете ясно да видите всеки фин детайл.

HUAWEI Ultra FullView дисплей

Изключителният 6,59” HUAWEI Ultra FullView дисплей осигурява ултраширок хоризонт, благодарение на отсъствието на прорез за селфи камерата. Насладете се на безкрайни забавления, докато гледате видеа, играете игри или четете електронни книги.

Автоматична POP-UP камера

Предната камера автоматично се появява за 1 секунда2 когато правите селфи и се прибира, когато приключите. Камерата е винаги на разположение, така че можете да правите селфита и да се забавлявате постоянно.

Надеждна скрита камера

15 кг3 Устойчиво налягане
100.000 +4 Изпитана издръжливост
-20 ℃ до 60 ℃4 Тествано при тежки условия

Зашеметяващо  AI селфи

16 MP AI селфи камера предлага оптимизиране на изображението в реално време в 8 сцени и интелигентно коригира интензивността на ретуширането. Уловете зашеметяващи селфита с HUAWEI P smart Z от всеки ъгъл.

Яснота и светлина във всеки детайл

С помощта на допълнителен стъклен обектив на 6P5 камерата, обективът ефективно абсорбира светлината, за да подобри разделителната способност и контраста, показвайки по-добри изображения. Вашите снимки ще бъдат по-ясни, по-ярки и по-реалистични в сравнение с други телефони с 5P камера.

Брилянтен 3D портрет

Ретуширането на 3D портретите вече е достъпно на HUAWEI P smart Z. Както предната, така и основните камери могат да ретушират вашия портрет със светлинни ефекти и студийно качество, за да изглеждате по най-добрия възможен начин във всяка ситуация.

Подобрена AI фотография

Захранваната от AI алгоритъм основна камера може да разпознае 22 категории и 500+ сцени в реално време,6 както и да анализира и оптимизира сцените интелигентно, така че всеки кадър да бъде по-точен и ярък.

Бърза скорост и висока ефективност

Подобреният 8-ядрен процесор Kirin 710F ефективно подобрява скоростта и намалява консумацията на енергия. Телефонът ви работи безпроблемно, дори ако играете игри с интензивни графики и стрийминг на живо.

Огромно пространство за съхранение от 64 GB

Запазете всичките си ежедневни незабравими моменти с HUAWEI P smart Z. Вашите ценни снимки, видеоклипове и съобщения могат да бъдат запазени с 64 GB вградена памет и възможност за разширяването и до 512 GB.

Мощна батерия

Вградената 4.000 mAh7 мощна батерия работи с интелигентен енергоспестяващ процесор, за да увеличи значително енергийната ефективност на устройството. HUAWEI P smart Z може ще ви служи вярно през целия ден.

EMUI 9.0 за истинско смарт изживяване

EMUI 9.0 осигурява изчистен интерактивен дизайн и интелигентни функции за по-лесно използване. Вашият телефон ще се научи да разбира и изпълнява по-ефективно вашите ежедневни задачи.

Зареждане с Type-C

Благодарение на снабдения с двупосочен USB Type-C порт за зареждане, вече няма да се притеснявате за правилната позиция на кабела при включване. Сега можете да зареждате смартфонa си по-лесно от всякога.

Смартфон Huawei P Smart Z

4 Отговори

 1. Анонимен каза:

  Най-хубавото за Huawei P Smart Z е всъщност цената му…изключителен телефон с невероятна камера!

 2. Smart Z каза:

  Много интересен модел, който определено заслужава вниманието на феновете на Huawei. Дизайна изглежда уникален! Периферната лайсна много наподобява метал. Гърбът е с много интересна копринена текстура, която блести под светлина. Огромен дисплей!

 3. Анонимен каза:

  Предната селфи камера изскача от горната част… супер яко!

 4. Паметлив каза:

  Хора, луди ли сте. Това да си вземеш сега Хуауей е като да си купиш фабрика на 8 септември 1944 година