Идеи за подарък за жена

Идеи за подарък за жена

Най-добрия начин покажете обичта и уважението към любимите жени в живота ви е да им поднесете стилен подарък. За вашата жена, съпруга, партньорка, майка, баба, сестра, учителка, колежка, приятелка… Подбрали сме прекрасни и оригинални идеи за подарък за жена, с които гарантирано ще изненадате всяка дама.

Идеи за подарък на жена за всякакви поводи

Бижуто е измежду най-изтънчените и изискани подаръци за жена. Каквото и бижу да изберете, бъдете сигурни, че ще донесе много радост! А знаете ли, че гривната се появява още през 2500 г. преди новата ера. Едни от първите хора, които са започнали да носят гривни са били шумерите. Само най-богатите и заможни хора са носели гривни, само те са имали възможност да си ги осигурят. В днешни времена гривната е украшение, което всеки може да носи от малки до големи. 

Chiara Canotti Кожена шопинг чанта с аксесоар лого

Fossil

Гривни от инокс и месинг

3 броя

Носенето на шал − тъкан елемент от облеклото, предназначен първоначално преди всичко за покриване на главата, има много дълга история и традиции в различните култури по света. Историята на шала започва още около трети век пр.н.е. В гробницата на първия китайски император е открита Теракотената армия, тя изобразява мъже с парче плат около врата. Предполага се, че тази ранна форма на шаловете е служила, за да се разграничат различните рангове в китайската войска. Модните историци твърдят, че шалът всъщност е най-популярният моден аксесоар на съвременността, неотменим и елегантен елемент от гардероба, който му придава особен стил и шик, а на онзи, който го носи − дъх на блясък. Именно затова следващото ни предложение за подарък за жена е шал с принт премиум бранд. 

Идеи за подарък за жена

Guess

Шал с принт премиум бранд

Размер: 135 х 135

Чантата е доста популярен подарък за предстоящите празници. Не утежнява бюджета, избира се сравнително лесно и е практичен подарък. Никога обаче не подарявайте чантата празна. Преди да подарите чантата, сложете вътре монета или банкнота.

Докато правилната чанта за вашия подарък очевидно зависи от жената, за която е предназначена, можете да започнете с един от най-класическите и популярни материали на разположение, а именно естествената кожа.

Идеи за подарък за жена

Chiara Canotti

Кожена чанта

Материал: естествена кожа

Зарадвайте любимата жена с този делукс комплект продукти за грижа за кожата. Позволете й да се потопи в нежната пяна на душ гела, който деликатно почиства и освежава кожата. Ароматът Бял мускус е обогатен с нотки роза, жасмин и кехлибар. Идеалният подарък за любителите на класическите аромат White Musk.

Идеи за подарък за жена

White Musk Deluxe XM21

Комплект

Аромат White Musk