КАТ наказа сурово най-сексапилната ни грация

Цвети Найденова

Най-сексапилната гимнастичка от националния ансамбъл, спечелил бронз на олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година – Цветелина Найденова, е била глобена с 50 лева и отнемане на шест контролни точки от талона от КАТ за участието си в набралото популярност предизвикателство в социалните мрежи Kiki Chalenge.

Пътната полиция взема мерки за ограничаване на явлението и Найденова е една от първите глобени за участие в предизвикателството, информира “Телеграф”, като се позовава на пресцентъра на МВР. Може да се каже, че популярността на Найденова в случая й изиграва лоша шега.

В предизвикателството се излиза от бавнодвижеща се кола и се танцува край нея на фона на песента на канадския рапър Дрейк In my feelings. Оказва се, че това е в нарушение на няколко текста за закона за движение по пътищата и правилника за приложението му. От КАТ са се заели да следят в социалните мрежи за такива видеа и да глобяват участниците.

Междувременно стана ясно, че Найденова е без човек до себе си. Грацията се е разделила със скандалния рапър Марсел Величков – Марсо. Това тя разкри в социалните мрежи като признава, че така й е по-добре.

Двамата бяха заедно няколко години въпреки неодобрението на хората около Цвети. Причината за него е скандалният имидж на рапъра. Той не спира да реди нецензурни рими в парчетата си. В много от клиповете към тях Марсел опипва различни момичета, като видеата все по-често се приближават до откровено порно.

След раздялата Цвети изглежда по-спокойна и посветена на работата си на помощник-треньор на националния ансамбъл за девойки.

Може да харесате още...