KENZO дрехи за жени и мъже в България – Лято 2022 с японското цвете Боке

KENZO дрехи

В продължение на половин век KENZO вдъхва положителна енергия и заразителна свобода. Основана в Париж през 1970 г. от Кензо Такада, къщата продължава да твори. KENZO дрехи за жени и мъже в България можете да закупите от КЕНЗО магазин онлайн.

Кензо Такада е роден на 27 февруари 1939 г. в Химеджи. Едно от седемте деца на Кенджи и Шизу Такада, които били хотелиери. Любовта му към модата се развива в ранна възраст, провокирана от списанията за мода на сестрите му. За съжаление международно признатият дизайнер Кензо Такада умира на 4 октомври 2020 г. от усложнения от COVID-19, докато бил хоспитализиран в Американската болница в Париж в Ньой-сюр-Сен по време на пандемията от COVID-19 във Франция.

THE BOKE FLOWER COLLECTION

KENZO дрехи / Пролет – Лято 2022

Под художественото ръководство на Ниго, KENZO пуска първата от поредиците лимитирани колекции за пролет-лято 2022. Назначаването на Ниго за артистичен директор стана факт през септември 2021 г.

Колекцията изразява смелата енергия на генетиката на KENZO чрез опростения графичен език на Ниго.

Боке, японско цвете, което цъфти през февруари е представено в колекцията за жени и мъже. Червената графика на боке, украсена с новото лого на KENZO, създадено от Ниго, украсява якета, суичъри,  жилетки от трико и тениски с дълги ръкави. 

THE BOKE FLOWER COLLECTION

Лимитирана серия

 

KENZO дрехи 

Луксозната френска марка KENZO (КЕНЗО) е известна с използването на азиатски мотиви и микс от щампи. Дамски дрехи КЕНЗО – хармония от изискани цветове и изтънчено творчество вдъхващо оптимизъм.