Комплект за маникюр SensatioNail

Комплект за маникюр SensatioNail

Комплект за маникюр SensatioNail


Как се използва комплект за маникюр SensatioNail

Преди да започнете с нанасянето на лака трябва да прочетете инструкциите. Най-важното е да знаете, че лака се втвърдява за секунди под LED лампата и различен от обикновения лак. Гел лака не се нуждае от никакво време за да изсъхне напълно.

Много важна част от подготовката преди нанасянето на гела лака е да намерите удобно място с добра вентилация, където да да можете да започнете процедурата. Не се препоръчва работата на открито или на директна слънчева светлина, тъй като продукта е много чувствителен към светлина. Премахнете всякакъв лак от ноктите, измийте ръцете си и ги подсушете. Погрижете се за кожичките като ги избутате. Важно е да зоната на кутикулата да бъде подготвена, тоест чиста от остатъци когато нанасяте лака, тъй като те могат да попречат на равномерното нанасяне на лака върху нокътя.

Перфектен маникюр за две седмици

Нанасяне на гел лака

 1. Оформете нокътя в желаната форма и леко изтъркайте повърхността на нокътя така, че да го матирате като използвате розовата страна на пилата. Не бива да изпилвате повърхността на нокътната плочка. Премахнете остатъците прах.
 2. Почистете ноктите като използвате кърпичките към комплекта заедно с Гела за почистване – Gel Cleanser. Изчакайте 15 секунди докато ноктите изсъхнат напълно.
 3. Нанесете един слой от Gel Primer на ноктите. Нанасянето трябва да стане равномерно с много тънък слой. Започнете от палците. Нанасяйте с кръгово движение само по края на нокътя. Изчакайте 30 секунди за да засъхне.
 4. Нанесете тънък слой от Gel Base & Top Coat на чист, сух нокът без да докосвате кожичките или кожата.
 5. Поставете ноктите в LED лампата за 30 секунди.
 6. Лакирайте нокътя с Colour Gel Polish като преди това разклатите шишенцето.
 7. Поставете ноктите в LED лампата за 60 секунди. Нанесете втори слой Colour Gel Polish. Поставете ноктите отново в LED лампата за  60 секунди.
 8. Нанесете тънък слой от Gel Base & Top Coat. Поставете ноктите в LED лампата за 30 секунди.
 9. Премахнете остатъците с Gel Cleanser.

Премахване на гел лака

 1. Матирайте блясъка на нокътя със сивата страна на пилата.
 2. Използвайте кърпичките. Напоете фолиото с Gel Polish Remover. Увийте го около пръста с цел задържане на топлината. Изчакайте 10 – 15 минути докато Gel Polish Remover повдигне гел лака от ноктите.
 3. Премахнете фолиото и почистете с Gel Polish Removal инструмента. Премахнете нежно остатъците от гел лака и матирайте ноктите с розовата страна на пилата.

Предимства на гел лака

 • Подходящ за хора с тънки и чупливи нокти
 • Идеален  е за хора, които нямат време да посещават маникюрист
 • Изключително траен
 • Има невероятен блясък

Сподели:

3 мнения “Комплект за маникюр SensatioNail

 1. Memem каза:

  След като веднъж изпробвах гел лака никога вече не бих използвала нормалния лак. Лампата изсушава лака много бързо и не се налага да чакам лака ми да изсъхне както нормално се чака и това е доста изнервящо. Плюс това цялата процедура трае ололо един час, но е много важно да се следват инструкциите.

 2. Сами каза:

  Аз доста се въздържах преди да си го купя, защото четох доста лоши мнения. После видях, че хората които не харесват гел лак са хора, които изказват мнение в следствие на резултата, който имат, не говорят за самия продукт сам по себе си. Тъй като аз сама си правя маникюра от както се помня аз оценявам цялата технология като начин да спестя време и доста пари. Плюс това обикновенния лак трае само няколко дни преди да започне да се лющи.

 3. Сами каза:

  Много съм впечатлена от цветовете. Цветът е абсолютно същия като на кутията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.