Крем Витамин С от The Body Shop

Крем Витамин С - The Body Shop

Витамин С е може би златният стандарт при антиоксидантите.  И ако преди десетина години той не е бил толкова широко използван заради своята нестабилна на окисляване молекула, днес този въпрос е решен. Без значение от възрастта, винаги е добра идея да сте предпазливи, за да избегнете бръчките, увисналата кожа, фините линии и други признаци на стареене. Крем Витамин С от The Body Shop може да помогне на кожата Ви да изглежда по-млада за по-дълго време. Недостатъчното количество може да предизвика леки кръвоизливи по кожата на лицето, по- трудно заздравяване на ранички или одрасквания, оттоци, подпухнали очи и суха коса и кожа. Ако пък страдате от суха кожа, Крем Витамин С – The Body Shop е задължителен.

Крем Витамин С от The Body Shop – Употреба през лятото: Да или не?

Прекомерното излагане на слънце води до загубата на витамин С, така че е необходимо той да бъде набавян от външни източници. Освен увреждане на структурата, при излагане на слънце се проявяват различни нарушения на пигментацията. Точно затова отговорът на този въпрос е да! Освен това витамин C засилва ефекта на слънцезащитните кремове. В голяма степен може да редуцира и намали уврежданията в следствие от излагане на кожата на UV лъчи, но е важно да се използва продукт със защитен фактор.

С лосиона за лице Витамин C SPF 30 на The Body Shop можете да подсилите естествената сияйност на кожата като същевременно я предпазите от лъчите на слънцето с SPF30. Крем Витамин С от The Body Shop – идеален за ежедневна употреба като хидратант и слънцезащита.

Крем Витамин С от The Body Shop

Лосион за лице Витамин C SPF 30 и Крем Витамин С от The Body Shop

  • За потъмняла, уморена кожа
  • SPF30 с UVA и UVB защита
  • Хидратира и предпазва кожата
  • Дава на кожата по-светъл, лъчезарен вид
  • Омекотява и изглажда
Крем Витамин С от The Body Shop