Кубрат Пулев печели с нокаут в първи рунд

Една секунда преди края на първия рунд, Кубрат победи Франк Мир с направо плашещ нокаут. Франк успя да се задържи на крака, но беше наранен след тежък десен прав, последван от ляво кроше. Кобрата стана първият шампион на триад комбат, като получи и пояс след победата си.

Битката започна оспорвано, като на моменти дори изглеждаше, че Кубрат беше подценил своя съперник. Мир успя да пласира няколко тежки удара в клинча, които Кобрата пое с лекота. Ситуацията много бързо се промени, когато Кубрат започна от боксьорска дистанция да вкарва левия си прав. Франк Мир, който е далеч от най-добрите си години, успя да издържи точно един рунд, като Дан Мърглиота прекрати мача точно една секунда преди края на първия рунд.

Кубрат беше в приповдигнато настроение след мача, като каза, че уважава Франк и ММА бойците, но за него спорт номер едно е бокса.

Мат Митрион загуби по точки срещу по-младия Александър Флорес, а Майк Пери победи Майкъл Сийлс с разделено решение, като успя да се изправи след нокдаун и да обърне мача. Майк доказа, че е истински боец и опроверга прогнозата на Шанън Бригс, че с тази среща си е подписал бърз билет до най-близката болница и нищо повече.

Отборът на Рампейдж Джаксън от ММА бойци учудващо събра повече победи от този на боксьорите, предвождани от Бригс. Въпреки това, главната среща беше спечелена от Кубрат.