LG създава първата вътрешна градина за отглеждане на зеленчуци

LG Electronics (LG) ще представи уред за градинарство в закрити помещения на CES® 2020 – първата крачка към все по-популярното движение за градини на закрито. Революционният вграден уред за вътрешно градинарство LG тип колона използва усъвършенстван контрол на светлината, температурата и водата, удобни пакети за семена и приложение за наблюдение на растежа, за да помогне на потребителите да отгледат богати на хранителни вещества и аромати зеленини в комфорта на собствения си дом.

Вграденият уред за градинарство на LG позволява дори на пълния новобранец да изживее забавлението и радостта от това да се докосне до магията на градинарството. Създаден за милионите потребители по цял свят, които искат да имат спокойствието, че знаят какво точно има в храната им и откъде идва, иновативният уред за градинарство на закрито култивира свежи, пресни билки и зеленчуци през цялата година, идеален за жители на града или всеки, който се иска да води по-здравословен и по-зелен начин на живот.

Използвайки гъвкави модули, уредът пресъздава условия като на открито, сравнявайки температурата в изолирания шкаф с времето навън. LED светлините, изкуствената циркулация на въздуха и марления дренаж за бързо напояване трансформират семената в съставки за вкусни рецепти и ястия. Усъвършенстваната система за градинарство може да побере до 24 пакета със семена, достатъчни за четиричленно семейство да се наслади на здравословните ползи и кулинарни изкушения на широка гама от домашни хранителни продукти.

Лидерството и знанието на LG в областта на технологиите ясно се демонстрира в култиватора за градинарство на закрито. Ключов компонент на автоматизираното градинарско решение е технология за водоснабдяване на LG, която не е циркулираща. Тя равномерно разпределя точното количество вода, което всеки пакет семена изисква. Тази основна технология предотвратява неприятните миризми за по-чиста среда, където могат да растат безопасно билки и зеленчукови листа. Придружаващото приложение LG ThinQ помага на потребителите да управляват и наблюдават своите растения, предлагайки полезни насоки на всяка стъпка по пътя, за да се гарантира успешна реколта всеки път. Всички опаковки, съдържащи семена, торфен мъх и тор, са предназначени за незабавно засаждане. Първоначалните пакети включват 20 различни сорта, включително различни видове маруля, рукола, цикория и босилек.

„С нарастващия брой потребители в наши дни, които водят вегетариански и веган начин на живот, за нас беше важно да допринесем за тази тенденция“, каза Сонг Да-хюн, президент на компанията LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Първото ни решение за градинарство на закрито ще служи като образец за LG в домашните уреди. То предлага начин на потребителите да се хранят добре, като същевременно осигурява радостта от отглеждането на собствена храна, в съответствие с целта на LG за по-добър живот.“

Първият домашен култиватор на LG за градинарство ще бъде представен по време на CES 2020 от 7 до 10 януари на щанд № 11100 в централната зала на конгресния център в Лас Вегас. Следете всички новини и съобщения на CES на LG в социалните мрежи, използвайки #LGCES2020.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.