Новото ухание на Mon Guerlain

Признание за женственост – силна, свободна и чувствена женственост, вдъхновена от Анджелина Джоли…

Много се говори за Mon Guerlain…

Анджелина Джоли с невероятно пленителната си реклама изглежда толкова страхотно, че не можеш да не се зачудиш, защо това е първото й участие в реклама за парфюм. Повечето от кампаниите, в които тя хвърля усилия, са с хуманни цели и е известно, че Джоли дарява много средства за благотворителност, което отново не е изненадващо.

Аромат Mon Guerlain в „четириъгълна“ бутилка  създадена през 1908 г., се утвърди като една от емблематичните бутилки на Guerlain. Проста и графична, тя представя бутилката на алхимика. Един век по-късно, красиво усъвършенствана от луксозно стъкло и златно украшение, тази бутилка предлага контраст между силно изпънати линии и чувствени форми, изразяващи съвременната женственост.

 

„Ние винаги създаваме аромат за жената, на която се възхищаваме“

Jacques Guerlain

Jacques Guerlain

Jacques Guerlainе френски парфюмерист, третият и най-известен от семейството на Guerlain. Един от най-влиятелните парфюмеристи на 20-ти век. Над осемдесет от парфюмите на Guerlain стават известни, но се предполага, че той е съставил около четиристотин аромата. Сред най-големите му аромати са L’Heure Bleue (1912), Mitsouko (1919) и Shalimar (1925). Макар че работата му го е направила много известен, Guerlain избягва общественото внимание и никога не дава интервю. В резултат на това, се знае сравнително малко за неговия творчески процес както и личен живот.

КУПИ СЕГА

Jacques Guerlain е роден през 1874 г. Получил образованието си в Англия, следвайки семейната традиция, а след това в Париж в École Monge, където е изучавал история, английски, немски, гръцки и латински. Неговият чичо, парфюмериста Aimé Guerlain, нямал деца и именно затова се заел с образованието на Жак от 16-годишна възраст като го взел за свой ученик и наследник.

Невидимата татуировка – ароматът  Mon Guerlain

Фантазията на Mon Guerlain

Категория аромат: Ориенталски, Дървесен
Връхни нотки: Лавандула, Бергамот
Средни нотки: Ирис, Арабски жасмин
Основни нотки: Кумарин, Австралийско сандалово дърво, Ванилия от Таити

За тези от вас, които са склонни да дадат шанс на Mon Guerlain, ще го усетят оптимистичен, лесен за носене със солиден отпечатък на Guerlain… Класически, свеж, чист, цветен, дълготраен и елегантен.

 

 

Още статии

Идеи за подарък на приятелка, майка, сестра или съ... Топ идеи за подарък на приятелка, майка, сестра или съпруга Ако вашата мисия е да намерите подарък за някого, когото обичате, то нашата има за цел да...
Мъжки парфюми Възможно ли е парфюмът ви да подлудява жените? Един от големите въпроси, който се върти в главата на всеки мъж. Да можеш да привличаш срещуположният ...
Подаръци за мъже Независимо дали става дума за сватба, рожден ден или годишнина, избора на подходящ подарък за силният пол винаги е бил предизвикателство за добрия вку...
Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.