Най-хубавите чаршафи за най-хубавите идеи след 3 през нощта

Най-хубавите чаршафи

Песента на Бийтълс “Вчера“, една от най-легендарните песни, написани някога, е била вдъхновена от един сън на Пол Маккартни.

През 1965 г., когато Бийтълс били в Лондон, заснемайки “Help!”, Пол Маккартни се събудил от сън с идея в главата си. Не знаем дали е прекарал нощта в най-хубавите чаршафи, но веднага след като се събудил от сън, отишъл на пианото и започнал да сглобява мелодията в песен. Така бил създаден хита “Вчера” на Бийтълс, който е слушан от милиони хора по целия свят.

Ако във гардероба ви преобладават естествените материи, закупуването на луксозно спално бельо – чаршафи от органичен памук може да си струва. За разлика от изкуствените тъкани, памукът не образува празно пространство около тялото, което означава, че няма да се събудите в средата на нощта, плувнали в пот. Също така не е възможно да ви е студено под памучното покривало: тъканта се чувства приятно на допир с тялото и запазва топлината.

Най-хубавите идеи идват в чаршафи

Прекарваме доста време в чаршафите и ако средно човек спи по осем часа всяка нощ, в края на годината ще сме прекарали 2920 часа под завивките. Това е ⅓ от годината. Хората, които са по-чувствителни на химикали могат лесно да получат кожни или респираторни реакции. Органичния памук е хипоалергенен благодарение на липсата на химикали, което допринася за по-здрав сън, особено при хора с алергии. Най добрата материя за спално бельо е тази, в която идват хубавите идеи.