Невероятно, но факт – геймър изостави топмодел заради Call of Duty

янет гарсия

Животът на киберспортистите е тежък и нерядко ги поставя пред труден избор. Именно пред такъв беше изправен американският геймър Дъглас Мартин, който трябвало да избира между любовта и подготовката за световното първенство по популярната бойна игра Call of Duty.

Излишна се оказала девойката, която не е коя да е, а популярната мексиканска Янет Гарсия. Тя носи неофициалната титла най-красива синоптичка в мексиканския тв ефир, а по време на световното първенство по футбол набра огромна популярност, като караше спортни специалисти да докосват дупето й за късмет на “ацтеките” по терените в Русия.

Мартин пък в момента дори не е сред титулярите на отбора си Faze Clan, а е сред резервите, но иска да направи рязък скок в кариерата си, поради което отношенията му с жизнерадостната Янет са несъвместими. Именно той съобщи за раздялата в интернет.

Във видеото той споделя още, че двамата са били заедно от три години, като преди това той е имал само тийнейджърски любови в средното училище. Той не спестява суперлативите си за нея.

“Тя притежава класа, много е умна, но аз трябва да направя най-доброто за себе си. Цял живот играя тази игра и тренирах денонощно до срещата си с нея.

Проблемите ни започнаха, след като тя започна работа тази пролет в телевизията”, споделя Дъглас. В началото той я подкрепял напълно, но постепенно трудностите от постоянните пътувания между Ню Йорк и Мексико, за да се виждат, се отразяват на формата му.

“Обичам Call of Duty и искам да надяна шампионския пръстен. Готов съм на всичко за това”, казва пристрастеният геймър за финал и йезуитски заключава, че Янет заслужава нещо по-добро.

“Сърцето ми е разбито”, написа мексиканката и изтри всичките им общи снимки.