Памела Андерсън бе прелъстена и изоставена

Звездата от “Спасители на плажа” Памела Андерсън е с разбито сърце. 51-годишната канадско-американска актриса се оказа в ролята на прелъстена и измамена от 18 години по-младото си гадже.

Тя обяви официално раздялата си с френския футболист Адил Рами, с когото бяха заедно повече от 2 години, но любовната им авантюра вече е минало.

Секссимволът от 90-те години на миналия век разкрива, че паралелно с нея световният шампион от Русия 2018 е имал връзка с друга жена и го нарича “чудовище”.

В момента 33-годишният Адил Рами играе за Марсилия. Там двамата с Памела живееха в луксозно имение. Говореше се дори за брак, но всичко помежду им вече е история.

Ето какво написа Памела в Инстаграм:

“Последните повече от 2 години в живота ми бяха една голяма лъжа. Бях измамена, бях подведена да вярвам, че… бяхме “много влюбени”. Съкрушена съм, след като тези дни разбрах, че той е водел двойствен живот. Той се шегуваше за други футболисти, които имали любовници в квартири в близост до тези на техните съпруги.

Той даже ги наричаше “чудовища”. Но това е по-лошо. Той е лъгал всички. Как е възможно да контролираш сърцата и умовете на две жени едновременно? Убеден съм, че е имало и други.

Той е чудовището. Как можех да помагам на толкова много хора, а в същото време да не бях достатъчно умна, че да помогна на себе си…?”.

Може да харесате още...