Позабравените плейбои на италианския футбол – част втора

Продължаваме разказа си за позабравените плейбои на италианския футбол, които диктуваха модата в прическите и отношенията с дамите в предходните десетилетия преди светът да стана толкова толерантен, а всяко намигане да се счита за сексуално насилие.

След Кристиан “Бобо” Виери обръщаме поглед към дружката му в лудориите Филипо “Пипо” Индзаги, който на фона на приятеля си може да мине за едно скромно и срамежливо момче, но не е точно така.

“Бобо и Пипо? Те са звездите на дискотеките”, казвал навремето треньорът Марчело Липи, чийто син Давиде им правил компания и получавал информация от първа ръка за похожденията на двамата сластолюбци. Приключенията на Индзаги даже са станали обект на музикалното творчество. През 2010 година DJ Angelo пусна парче, в което се пееше “Ако имах парите на Индзаги, то животът ми щеше да е пълен с развлечения, секс, йога и рок”.

За разлика от Виери, Пипо е доста по-дискретен и за него няма много документални свидетелства, както и публикации в жълтата преса. Това не е изненада, защото той се е измъквал от папараците по маниера, с който е преодолявал и защитниците на терена. Все пак се намират и свидетелства за гуляите му. Уругвайският футболист Фабиан О’Нийл разказва, че попаднал на парти в дома на Пипо.

Самият той обичал да попийва и да се забавлява, но видяното надминало очакванията му. “Всички красавици от телевизията бяха там. Пихме и се веселихме, а накрая всичко завърши със секс. Аз не участвах, защото бях женен”, казва уругваецът, но ние не му вярваме.

“Просто съм маниакален перфекционист, търся идеалната жена. Няма да спра да търся, докато не я намеря. Бил съм влюбен няколко пъти и щастлив с различни жени, но за кратко. Плакал съм от любов, но още съм ерген”, споделя Пипо. И той си има голяма и истинска любов в биографията и това е италианската актриса и тв водеща Алесия Вентура.

Двамата се запознават през 2008 година, а баща му се хвали през 2010-а, че синът му ще се жени. Това не се случва като причината явно е в самия Индзаги, който изневерява на красавицата със сексбомбата Марика Фрушио, която е популярна най-вече с това, че изписва върху пищните си гърди прогнози за резултатите на любимия си Наполи.

“Беше обсебен от гърдите ми. Мога да кажа, че прозвището му СуперПипо е точно във всяко отношение, ако ме разбирате”, споделя Фрушио пред жълтите издания. Похожденията му стават повод за много шеги, като дори сериозен човек като президента на Милан Адриано Галиани се забавлява с тях.

“Говорят, че Пипо е остарял. Няма такова нещо, в отлична форма си е, поне сред жените”, казва Галиани по адрес на нападателя, който след приключване на футболната си кариера беше за кратко треньор на Милан, но бързо беше уволнен. За да пребори неприятното чувство, той си събра куфарите и отиде на море на любимия си остров Форментера, където със сигурност е изпитал по-приятни чувства, отколкото в кабинета на тогавашния собственик на “росонерите” Силвио Берлускони.

Последната изцепка на романтичния фронт на Индзаги е малко смешна и е от май 2017 година. Той се опитва да сваля в социалните мрежи тв водещата Роса Перота, но не съобразява, че е попаднал на фалшив профил. Чатът става публичен, а цяла Италия се смее. “Роденият в засада (такова е прозвището на Индзаги) попадна в засада”, пишат вестниците на клюкарските си страници.

В края на миналото лято той отпразнува 44-ия си рожден ден в компанията на старата си любов Алесия Вентура.


Двамата бяха засичани на няколко пъти в Милано, но на сватбата на брат си Симоне, който в момента е треньор на Лацио, Пипо отново беше сам. Явно търсенето на идеалната жена продължава. Такава обаче е намерил героят на следващия ни разказ Антонио Касано, чието търсене е минало през над 1000 легла, ако му се вярва на думите.

Може да харесате още...