Приятелката на Кобрата този път се увлече с фотошопа

Кулата на връх Снежанка в Пампорово “изчезна” мистериозно в снимка на фолкпевицата Андреа. Половинката на най-добрия ни професионален боксьор Кубрат Пулев – Кобрата реши да пусне провокативно фото от ресторант в полите на Родопите с гледка към една от най-красивите планини на Балканите, пише Гонг.

По принцип от това заведение в далечината се вижда кулата на върха, но изпълнителката е решила да я изтрие с помощта на фотошоп. Тя често е упреквана, че ползва програмата, за да разкрасява снимките си и се оказа, че поне в този случай това е факт.

“Няма толкова силна черупка, под която човек да може да се скрие”, е написала изпълнителката като текст към снимката, цитирайки великия български писател Димитър Талев.

Андреа и Кобрата изкараха незабравима почивка по празниците в Пампорово и певицата не спря да пуска фотоси от приказната обстановка в Родопите. Но в последния кадър реши да скрие един от символите на връх Снежанка.

За последно на Андреа се наложи да влиза в обяснителен режим относно употребата на фотошоп след участието си в предаване на живо в ефира на една от националните телевизии.

Тогава наблюдателни зрители отбелязаха, че дамата на екрана има малко общо с това, което виждат в Инстаграм например. Андреа настоя, че не използва програми за обработка на снимките, които публикува.

Може да харесате още...