Роби Уилямс е продал за 6,75 милиона лири имение обитавано от духове

Роби Уилямс

Певецът Роби Уилямс най-накрая е продал имението си за 6,75 милиона лири. Имението се намира в Уилтшър, Великобритания и см смяташе, че е обитавано от духове, пише в. „Дейли мейл“.

Уилямс купи имението от 18-и век през 2009 г. за скромната сума от 8 милиона лири. То разполага със цели седем спални, футболно игрище, тенис корт, площадка за хеликоптери и къща за гости. Певецът впоследствие обяви, че покупката е била емоционална и че скоро е съжалил за това. Роби Уилямс не скри, че се е уплашил от енергията в къщата, особено в едно от помещенията, което за кратко е била детската стая на дъщеря му Теди. Според изпълнителя тук някога се е случило трагично събитие и той е почти сигурен, че имението е обитавано от духове.

Скоро след това Роби Уилямс реши да се отърве от имението, но въпреки редовните огледи, купувач така и не се намери за много дълго време. Според местните жители една от основните причини не е призракът, а близостта до сметището, което е на половин миля от къщата и се вижда от някои от прозорците на горния етаж. През септември 2021 г. Роби взел решение да намали цената му, въпреки значителното поскъпване на недвижимите имоти в Англия по това време.