Samsung пуска лимитирана серия смартфони за олимпиадата

По-малко от месец преди зимните олимпийски игри в Пьонгчанг, Южна Корея, Samsung Electronics Co., Ltd, световният олимпийски партньор в безжичното комуникационно и информационно оборудване, представи лимитирана серия смартфони PyeongChang 2018.

С цел да разшири обхвата на олимпийската си традиция в подкрепа на атлетите и Олимпийското семейство и за да насърчи още по-добри постижения, Samsung ще осигури ексклузивни устройства.

Те са част от специална серия на Galaxy Note8 и ще бъдат стимул за по-добро представяне, както и ще дадат възможност на олимпийците да поддържат връзка и улавят и споделят в реално време специални моменти с хората от близо и далеч.

В сътрудничество с Международния олимпийски комитет (МОК) и Организационния комитет към олимпийските зимни игри в Пьонгчанг, Samsung ще предостави над 4000 устройства за всички олимпийци и членовете на Олимпийското семейство, включително служителите на МОК и местния организационен комитет, и така ще им осигури надеждността на мобилната технология на Samsung за по-добра свързаност и преживяване.

Смартфоните от лимитираната серия PyeongChang 2018, ще имат отличителните характеристики на Galaxy Note8, включително – иновативния безпанелен 6.3-инчов Infinity дисплей, който се събира с лекота в една ръка, подобрения S Pen за ефикасна продуктивност, и най-добрата в категорията Samsung Dual камера.

Устройствата от ексклузивната и създадена специално за игрите серия ще имат полирано бяло задно стъкло в унисон със зимния характер на олимпиадата, както и златни олимпийски пръстени, вдъхновени от олимпийската факла – символ на олимпийското движение и обединение между между петте континента.

„Като традиционен партньор на олимпиадата, вече 20 години Samsung оказва подкрепа на олимпийското движение и подпомага разпространението на олимпийския дух чрез подобряване на свързаността между хората, осигурявайки им последните технологични иновации и завладяващи преживявания,“ каза Йонгхий Лии, главен маркетинг мениджър и изпълнителен вицепрезидент на Samsung Electronics.

„За нас е чест да представим PyeongChang 2018, нашата ексклузивна серия за олимпийските игри, и по този начин помогнем на олимпийците да бъдат свързани и да улавят и споделят едни от най-запомнящите се моменти в живота си.“

Смартфон Samsung Galaxy Note 8

Смартфон Samsung Galaxy Note 8

КУПИ СЕГА

Смартфоните от лимитираната серия PyeongChang 2018 ще имат предварително заредени wallpapers, посветени на зимната олимпиада.

По този начин олимпийците ще бъдат също и тематично свързани чрез най-развитата технология на корейския производител. В допълнение, на устройствата ще има инсталирани и практични и полезни приложения, които ще осигурят ненадминато изживяване на олимпийските игри.

„Отдадеността на Samsung към олимпийското движение през последните 20 години постепенно е установила полезни връзки чрез иновативни мобилни технологии,“ каза президентът на МОК Томас Бах. „Създаването на лимитирана серия смартфони специално за олимпиадата е израз на споделения стремеж на Samsung и МОК да разпространяват олимпийския дух. Благодарение на отдадени партньори като Samsung, ние сме в състояние да осигуряваме незабравими преживявания на олимпийските игри отново и отново.“

Samsung предоставя Galaxy Note8 на параолимпийци

В знак на ангажимент и към параолимпийското движение, Samsung ще осигури смартфони на всички параолимпийци в предстоящата параолимпиада. Всеки параолимпиец ще получи Galaxy Note8, както и калъф с логото на параолимпийските игри.

По този начин производителят ще покаже, че иновативните мобилни технологии могат да направят дигиталния свят по-достъпен за хората с увреждания. Samsung е световен параолимпийски партньор от зимните игри във Ванкувър през 2010 г. и оттогава е поддръжник на параолимпийското движение, като се стреми да вдъхновява непрекъснато духа на прогреса и човешките предизвикателства.

За участието на Samsung в олимпийските игри

Компанията стартира участието си в олимпийските игри като местен спонсор на олимпиадата в Сеул през 1988 г. Десет години по-късно по време на зимните олимпийски игри в Нагано през 1998 г., компанията разширява приноса си за Олимпийското движение, като става световен олимпийски партньор в безжичното комуникационно оборудване, предлагащ безжични комуникационни платформи и мобилни устройства.

Samsung е домакин на множество олимпийски кампании за споделяне на вълнението от олимпийските игри между хората по света и дава възможност на всеки да участва в игрите чрез иновативна мобилна технология.

Ангажиментът на Samsung в качеството му на световен олимпийски партньор в безжичното комуникационно и информационно оборудване, продължава и в XXIII-те зимни олимпийски игри в Пьонгчанг, а също и през 2020 г. в олимпиадата в Токио.

Сподели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.