Те отдавна вече не са деца

Популярни спортисти като Уейн Грецки, Пол Гаскойн, Ромарио и други отдавна са завършили кариерите си, но продължават да ни радват с наследството си.

Тук не става въпрос само за великите голове и шайби на леденото и футболното поле, а за симпатичните дъщери, които са създали, отгледали и възпитали.

При споменаването на комбинацията от бивш футболист и дъщеря веднага в съзнанието ни изниква образът на Бианка Гаскойн, щерка на популярния бивш английски нападател. Тя дори надминава по слава знаменития си баща, който в последно време води битка с алкохолизма.

Дъщерята на легендата на хокея Уейн Грецки Паулина не отстъпва на Бианка по хубост, но популярността й е ограничена в страните, където хокеят е религия, които не са чак толкова много.

Същото не може да се каже за атрактивната наследничка на Ромарио. Атрактивната Даниели се възползва по най-добрият начин от прочутата си фамилия и събира милиони последователи в социалните мрежи.

Дъщерята на бившия френски национал Франк Лебьоф Джейд също гради успешна кариера като модел и определено има с какво да впечатли естетите.

Може да харесате още...