Внимание червено червило


Дръзките, наситено червени червила са страхотни, нали? Цветът на страстта прави жената  да изглежда секси и опасно привлекателна. Мислите си, че червеното червило не е за всеки, но това не е точно така. Това е просто въпрос на избор на правилният нюанс. Мъжете харесват жената в ролята й на прелъстителка, макар в много случаи да не си го признават и именно съблазнителните червени устни са един от основните акценти. Следвайте съветите ни и оставете настрани поне за кратко неутралните багри. Смело посегнете към по-дръзката гама!

Подготовка на устните

Гладките меки устни са най-добрата основа за червилото. За да ги предпазите от напукване и изсъхване, следвайте съветите:

Първо, нанесете балсам за устни. Неговите подхранващи и успокояващи съставки ще възстановят тази чувствителна зона и ще я направят изключително мека и гладка. Използвайте леки масажни движения поне няколко секунди. Това стимулира притока на кръв, което прави устните да изглеждат по-обемни и плътни.

След това минете с гъба за баня върху устните си, за да премахнете мъртвите клетки. После почистете със салфетка всякакви остатъци, за да се изглади напълно повърхността на устните. Ако те са все още сухи или напукани, нанесете допълнително количество от балсама.

Кой е най-подходящият цвят?

Червеното със син оттенък (като цвят слива или боровинка) отива на светлите кожи и по принцип е по-универсален нюанс, докато виненочервените или багрите на оранжева основа стоят най-добре върху среден към тъмен тен.

Тайната за съблазняването с червено червило

Ако жената изглежда, сякаш се забавлява, докато оцветява устните си, а не като че ли извършва рутинни механични движения – това се асоциира от мъжете на подсъзнателно ниво с желанието й да бъде целуната, отбелязват психолози. Един от най-сигурните начини да привлечете вниманието на мъжкия пол е, като коригирате червилото си докато той ви наблюдава. Самото присвиване на устните ви прави да изглеждате по-предизвикателна и жизнена и съответно по-желана. За да увеличите този ефект, влезте в ролята си на истинска съблазнителка.

2 Отговори

  1. Анонимен каза:

    Страхотно червило!

  2. Естет каза:

    Затова жените, които се гримиран по светофарите са толкова отблъскващи