Японците предпочитат храната пред секса

Да прекараш време с любимия, да правиш секс, да вземеш горещ душ или да хапнеш – кое от всичко изброено носи най-голямо удоволствие на хората от различни националности?
Такива въпроси били зададени на жителите в 9 страни от Америка, Европа и Азия. На анкетираните предложили 14 варианта за отговор от най-приятен до неутрален.
Жителите на 6 от 9 страни посочили като най-приятно занимание секса. Германците предпочитат прегръдките с любимия човек, за жителите на Тайван е достатъчно само да са в компанията на партньора си, за да се чувстват добре. Японците смятат, че няма нищо по-хубаво от вкусната храна.
В изследването, проведено от експерти на водеща в производството на сексуални артикули компания, са участвали над 10 хиляди мъже и жени. Задаваните въпроси били свързани със секса, мастурбацията и почивката.
На въпрос: „Мастурбирали ли сте някога?“, повечето испанци (93%), британци (91%) и германци (89%) отговорили утвърдително. В Китай положителен отговор са дали 73% от респондентите.
Между секса и мастурбацията 49% от мъжете избират секса. Мненията при анкетираните жени се разделят – 27% харесват удоволствието в уединение, 36% предпочитат секса, а 37% отговарят, че еднакво харесват и двата варианта.
По думите на участниците либидото им се повишава през лятото и достига своя пик през юли. Друг „горещ“ месец е декември.
За кои знаменитости си фантазират жителите на различните страни?
Актьорите Том Харди, Джони Деп, Джейми Дорнан – са лидерите сред жените; актрисите Дженифър Лоурънс, Ема Уотсън и порно звездата Миа Халифа – сред мъжете.

Може да харесате още...